Buffeter:
Frokost buffet A:
- kryddersild med cremefraiche, kapers og rødløg.
- Lun fiskefilet med citron, og remoulade.
- Hønsesalat med bacon og asparges.
- Roastbeef med remoulade, ristet løg, høvlet peberrod og surt.
- Mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat.
- 3 slags ost med frugt og kiks.
Pr kuvert 159 kr.
Frokost buffet B: - 2 slags sild med løg og kapers.
- Æg og rejer med citron og kaviar.
- Gravet laks med asparges og sennepsdressing.
- Lun leverpostej m/champignon og bacon.
- Lun ribbensteg med rødkål.
- 3 slags ost med frugt og kiks.
Pr kuvert 159 kr.
Buffet 1:
- Laksepaté med salt, rejer, asparges og dressing.
- Kold ålerøget skinke med oliven og soltørret tomater.
- Kold roastbeef.
- Tilbehør:
- Cremet kartoffelsalat med krydderurter.
- Citrus-marineret blandet salat.
- 3 slags ost med nødder i honning, frisk frugt og kiks. Pr kuvert 149 kr.
Buffet 2:- Varmrøget laks anrettet på salat med rejer, og krydret tomatsalsa.
- Bresaula(lufttørret okseinderlår) med høvlet parmasan, ristet pinjekerner og pestodressing.
- Rødvinsmarineret nakkefilet.
- Rosmarin- stegt kalveculotte.
Tilbehør: - Cremet kartofler med rodfrugter.
- Marineret salat med ristet nødder.
- Couscous med oliven og soltørret tomater.
Pr kuvert 179 kr.
Buffet 3:
- Dampet laks med skaldyrsdressing, rejer og asparges.
- Lune frikadeller med surt.
- Honningglaseret skinke.
Tilbehør:
- Flødekartofler med bacon.
- Grøn salat med dressing.
- Brie med frugt og kiks.
Pr kuvert 149 kr.
Buffet 4:
- Røget laks med asparges og dilddressing.
- Lufttørret skinke på melonsalat.
- Lune hotwings.
- Lun orange-marineret svinefilet.
Tilbehør:
- Pastasalat med pesto.
- Bulgursalat med bagte grøntsager.
Pr kuvert 149 kr.
Brød, fedt og smør:
Pr kuvert 15 kr.
Min. 10 kuverter.
Pant for varmekasse 200 kr. pr stk.