I vores delikatesseafdeling har vi et bredt udvalg af smørrebrød og mad ud af huset.
Vi er altid behjælpelige hvis du har spørgsmål.
Ring til os på 48360425.
Husk at bestille i god tid.

  
Ostebord:

  • 6 slags oste.
    Anrettet på fade med frisk frugt, nødder i honning, oliven, radiser, kiks mm.
    Pr kuvert 139 kr

 Pølsebord:

  • 6 slags(spegepølse, paté og rullepølse)
    Anrettet på fade med cornichons, oliven, soltørret tomater, syltede hvidløg mm.
    Pr kuvert 139 kr.

    Du kan også komponere dit oste/pølsebord med 6 slags
    pr kuvert 149 kr.


 Buffeter:

       Frokost buffet A:

  • kryddersild med cremefraiche, kapers og rødløg.
  • Lun fiskefilet med citron, og remoulade.
  • Hønsesalat med bacon og asparges.
  • Roastbeef med remoulade, ristet løg, høvlet peberrod og surt.
  • Mørbradbøf med bløde løg og agurkesalat.
  • 3 slags ost med frugt og kiks.
                                                   Pr kuvert 159 kr.

    Frokost buffet B:
  • 2 slags sild med løg og kapers.
  • Æg og rejer med citron og kaviar.
  • Gravet laks med asparges og sennepsdressing.
  • Lun leverpostej m/champignon og bacon.
  • Lun ribbensteg med rødkål.
  • 3 slags ost med frugt og kiks.
                                                   Pr kuvert 159 kr.


       Buffet 1:

  • Laksepaté med salt, rejer, asparges og dressing.
  • Kold ålerøget skinke med oliven og soltørret tomater.
  • Kold roastbeef.
  • Tilbehør:
  • Cremet kartoffelsalat med krydderurter.
  • Citrus-marineret blandet salat.
  • 3 slags ost med nødder i honning, frisk frugt og kiks.                                               Pr kuvert 149 kr.
Buffet 2:
  • Varmrøget laks anrettet på salat med rejer, og krydret tomatsalsa.
  • Bresaula(lufttørret okseinderlår) med høvlet parmasan, ristet pinjekerner og pestodressing.
  • Rødvinsmarineret nakkefilet.
  • Rosmarin- stegt kalveculotte.
     Tilbehør:
  • Cremet kartofler med rodfrugter.
  • Marineret salat med ristet nødder.
  • Couscous med oliven og soltørret tomater.

                                               Pr kuvert 179 kr.

       Buffet 3:

  • Dampet laks med skaldyrsdressing, rejer og asparges.
  • Lune frikadeller med surt.
  • Honningglaseret skinke.

       Tilbehør:

  • Flødekartofler med bacon.
  • Grøn salat med dressing.
  • Brie med frugt og kiks.

                                               Pr kuvert 149 kr.

       Buffet 4:

  • Røget laks med asparges og dilddressing.
  • Lufttørret skinke på melonsalat.
  • Lune hotwings.
  • Lun orange-marineret svinefilet.

       Tilbehør:

  • Pastasalat med pesto.
  • Bulgursalat med bagte grøntsager.

                                               Pr kuvert 149 kr.

Brød, fedt og smør:
Pr kuvert 15 kr.
Min. 10 kuverter.
Pant for varmekasse 200 kr. pr stk.