Kunstnervin 2022

NY Gilleleje kunstnervin i SuperBrugsen.

Traditionen med via udvalgte vine at markedsføre en lokal kunstner, som stiller malerier til rådighed fortsætter. Gennem mange år har lokale kunstnere medvirket til at designe vinetiketterne til SuperBrugsens Gillelejevin.

I 2022 er det maleren Claus Castenskjold Larsen fra Galleri BAGBORD, Gilleleje Hovedgade 10, der har kreeret tre skønne farverige og glade vinetiketter til en rødvin, hvidvin og en rosévin.

Vinene er nu i Gilleleje SuperBrugs vinafdeling. Mange af vores kunder anvender dem som gavevin fra lokalområdet og turister tager dem med hjem, som et minde om besøget i Gilleleje.

Claus har en humoristisk pensel, som gør betragteren af hans malerier i godt humør, endog uden at drikke af vinen først.

Claus siger selv: Altid har jeg haft en trang til at udtrykke mig gennem billeder og gennem min barndom har jeg holdt gang i penslerne. 

Sideløbende har jeg i årene fulgt med på den danske kunstscene gennem udstillinger, museer og bøger. Mit indtryk er, at mange kunstnere gennemlever et forløb, hvorefter de vedkender sig en stil, eller måske finder deres helt egen vej. 

For mit vedkommende giver naivismen mening. Jeg føler mig simpelthen fri under betegnelsen naivist. 

Galleri Bagbord er mit eget værksted, som ligger i den gamle bydel med udsigt til Gilleleje Havn. Du er meget velkommen til at komme forbi og kigge på mine værker.